Antena 3 CNN Politică Udrea, întrebată dacă ar candida la Preşedinţie: Succesul ar fi un pas mare pentru politica românească, pentru societate şi pentru mine

Udrea, întrebată dacă ar candida la Preşedinţie: Succesul ar fi un pas mare pentru politica românească, pentru societate şi pentru mine

Udrea, întrebată dacă ar candida la Preşedinţie: Succesul ar fi un pas mare pentru politica românească, pentru societate şi pentru mine
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Mar 2013   •   09:34

Elena Udrea  a declarat, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, fiind întrebată dacă o tentează să candideze la Preşedinţie, că "succesul de a câştiga competiţia pentru Preşedinţia României" ar fi un pas mare pentru clasa politică românească, pentru societate şi un pas uriaş pentru ea.
   
Elena Udrea  a fost întrebată, vineri seară, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, dacă o tentează să candideze la Preşedinţia României, răspunzând: "Cred că succesul de a câştiga competiţia pentru Preşedinţia României ar fi un pas mare pentru clasa politică românească, pentru societate şi un pas uriaş pentru mine. Pentru început e suficient".
   
 Întrebată pe cine ar dori ca şi candidat pentru Preşedinţia României din partea PDL, Udrea a spus că îşi doreşte cel mai bun candidat care poate să ia cele mai multe voturi de la electoratul de centru-dreapta pe care PDL vrea să-l reprezinte.
   
"Cel mai bun candidat cu o viziune de centru-dreapta. Spuneam că poate fi un membru de partid astăzi, coleg cu noi, sau o persoană, o personalitate care poate azi nu e în PDL şi care ni se poate alătura în perioada următoare. Dar cel mai bun candidat, cel care poate să ia cele mai multe voturi de la acest electorat de centru dreapta pe care-l vrem să-l reprezentăm", a spus Udrea, conform Mediafax.
   
Întrebată dacă acest candidat poate fi Emil Boc, Elena Udrea a răspuns că poate fi şi această variantă, dar şi oricare altă variantă, chiar şi din afara partidului.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close