Antena 3 Politică Udrea: Ion Iliescu l-ar putea susţine pe Oprescu la prezidenţiale

Udrea: Ion Iliescu l-ar putea susţine pe Oprescu la prezidenţiale

11 Iun 2009   •   08:37
Udrea: Ion Iliescu l-ar putea susţine pe Oprescu la prezidenţiale
elena udrea

Scenariul candidaturii la preşedinţie a lui Sorin Oprescu este readus în atenţie de ministrul Turismului, Elena Udrea. Aceasta consideră că există posibilitatea ca Ion Iliescu să îl susţină pe Sorin Oprescu drept candidat al PSD la prezidenţiale, în locul lui Mircea Geoană.

"Sunt discuţii în PSD că domnul Iliescu l-ar susţine pe Oprescu să candideze la prezidenţiale, având în vedere că domnul Geoană nu este aşa bine în sondaje. Acest scenariu este foarte posibil", a declarat Elena Udrea.
Liderul PDL apreciază că dacă va continua scandalul în Partidul Social Democrat, este foarte posibil ca preşedintele acestei formaţiuni să îşi piardă sprijinul.
Pe de altă parte Udrea crede că Sorin Oprescu nu are nici un interes intre acum în cursa electorală.

"Domnul Oprescu cred că se gândeşte serios la posibilitatea să candideze. Nu cred că îl avantajează să facă vreun tip de anunţ acum pentru că nu a făcut mare treabă la Bucureşti. Nu are nici un interes să iasă de pe acum să îşi anunţe candidatura pentru că asta ar însemna că toată lumea să se uite să îi aprecieze activitatea de până acum la Primărie", a încheiat Elena Udrea.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close