Antena 3 CNN Politică Udrea, la Poliţie: Ponta să se întoarcă, dacă vrea să mai facă politică în ţara asta. Dacă nu, să lase şi partidul altcuiva

Udrea, la Poliţie: Ponta să se întoarcă, dacă vrea să mai facă politică în ţara asta. Dacă nu, să lase şi partidul altcuiva

Udrea, la Poliţie: Ponta să se întoarcă, dacă vrea să mai facă politică în ţara asta. Dacă nu, să lase şi partidul altcuiva
Sursa foto: Foto: VideoNews
23 Iun 2015   •   10:39
Elena Udrea a fost, marţi dimineaţă, la Secţia 1 de Poliţie. Udrea a explicat, la ieşirea din secţie, că premierul Victor Ponta are voie să se opereze unde doreşte, dar trebuie luate în considrare şi alte elemente. 
 
"Unde doreşte dânsul să se opereze este problema dânsului. Dar este şi premierul României şi şeful celui mai mare partid. Dacă mai vrea să facă politică în această ţară ar trebui să se întoarcă. Soluţia cu interimatul este una bună, provizoriu, dar democraţie fără partide politice nu se poate, deci va trebui să se întoarcă, dacă nu, să lase locul altcuiva şi la partid."
 
Întrebată cum comentează nivelul ridicat de comunicare al oficialilor pe reţele de socializare, Udrea a opinat că a devenit o modă. 
 
"Văd că şi preşedintele României comunică pe Facebook, premierul la fel, înţeleg utilitatea lor, dar parcă avem nevoie să comunicăm şi la nivel oficial. A devenit o modă. Facebook a devenit principal canal de comunicare."
 
Udrea a explicat că a început să scrie la cartea despre cele 72 de zile petrecute în închisoare. 
 
"Cartea este despre cele 72 de zile din închisoare. Nu e o carte grea, dar am mai luat şi pauze. Rememorarea acelei perioade nu îmi face plăcere. M-am oprit pentru a mai face şi alte lucruri."
 
De asemenea, Udrea a recunoscut că îi este dor de activitatea politică, dar nu de parlamentari, pe care i-a catalogat ca fiind "laşi". 
 
"Îmi este dor de activitatea mea politică, nu de Parlament, de parlamentari nu îmi este dor. Avem o clasă politică laşă, lideri politici slabi, care fac foarte mult rău ţării. Unul a fugit, e prin Turcia, să sperăm că se întoarce, alţii se ascund nu ştiu pe unde, în loc să facă opoziţie."
 

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close