Antena 3 CNN Politică Udrea:Lucrurile s-au calmat în PDL. Trebuie să punem umărul ca la europarlamentare să avem măcar cât în 2012

Udrea:Lucrurile s-au calmat în PDL. Trebuie să punem umărul ca la europarlamentare să avem măcar cât în 2012

Udrea:Lucrurile s-au calmat în PDL. Trebuie să punem umărul ca la europarlamentare să avem măcar cât în 2012
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    04 Iun 2013   •   16:16

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, marţi, că în PDL au fost suficiente nemulţumiri care au generat o "stare de agitaţie", însă crede că "lucrurile s-au calmat", scrie Mediafax.

Potrivit Elenei Udrea, partidul trebuie să fie capabil să câştige la europarlamentare "măcar cât a luat la parlamentarele din 2012".
   
"Sunt frământări specifice unui partid care a trecut în opoziţie, specifice unui partid care a pierdut alegerile şi care a trecut şi prin alegeri interne cu contestările pe care le ştiţi. Au fost suficiente nemulţumiri cât să genereze această stare aşa de agitaţie, însă eu cred că lucrurile s-au calmat, adică am decis cu toţii că PDL trebuie să fie susţinut în acest moment şi trebuie să punem umărul dincolo de nemulţumirile personale la a reconstrui un PDL capabil să câştige la europarlamentare măcar cât a luat la parlamentarele din 2012", a spus Udrea.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close