x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Udrea, mesaj cu multe înțelesuri în cea mai grea zi a lui Băsescu

de 08 Ian 2016   •   18:10
Elena Udrea dă cărţile pe faţă în privinţa relaţiei cu fostul preşedinte, Traian Băsescu. 
 
"Singurul nume care nu i-a facut rău fostului preşedinte este Elena Udrea. În rest fiecare, pe unde a putut, i-a făcut rău", a spus Elena Udrea, potrivit știripesurse.ro
 
Aceasta a vorbit şi despre condamnarea fratelui fostului preşedinte, Mircea Băsescu. "Nu e o solutie definitiva, sunt convinsa ca dansul va merge mai departe in calea de atac. Şi domnul Iohannis a mers intr-o cale extraordinara de atac, nemultumit de faptul că justitia a constatat că a folosit un fals pentur a-şi dobândi casele. Daca domnul Iohannis a facut asta, sunt convinsa ca si domnul Mircea Basescu va merge să conteste decizia", a declarat Elena Udrea.
 
Întrebată despre scenariile potrivit cărora Traian Băsescu trebuie să se debaraseze de ea, Udrea a spus: "De vreo 11 ani, tot aud aceasta minunată idee care vine din partea unor creiere care stau si cugeta in Romania. (...) Parca suntem la preot.... Sunt foarte multi oameni care s-ar intreba de cine m-as lepada eu la o adica. Eu am incercat sa nu fiu activa in perioada asta, dar chiar si asa unii nu au liniste legat de Elena Udrea.
 
Până una alta, singurul nume care nu i-a facut rău lui Traian Băsescu este Elena Udrea. In rest, fiecare pe unde a putut i-a făcut rău. Am ajuns acum să ridicăm în slăvi tradătorii, turnătorii, oamenii care iti intorc spatele cand esti in dificultate. Ăştia au ajuns în România să aibă valoare. Oamenii cu decenta, cu onoare sunt cei care au juns in zilele să fie criticati sau demonizati sau se incearcă sa fie trecuti in istoria tarii”, a continuat Udrea.
 
Declarația lui Udrea a fost comentată vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
sati