Antena 3 CNN Politică Udrea, mesaj către Parlament: Cer tuturor să voteze pentru încuviinţarea cererii DNA

Udrea, mesaj către Parlament: Cer tuturor să voteze pentru încuviinţarea cererii DNA

Udrea, mesaj către Parlament: Cer tuturor să voteze pentru încuviinţarea cererii DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    02 Feb 2015   •   19:32
Deputatul independent Elena Udrea a transmis astăzi un mesaj către parlamentari, în care le solicită să voteze pentru încuviinţarea cererii DNA de începere a urmăririi penale în cazul său.
 
"Percheziţiile de astăzi, la 4 ani şi jumătate de la Gala Bute, sunt inutile procedural şi sunt, de fapt, dovada urmărilor dezvăluirilor pe care le-am făcut vineri despre generalul SRI, Florian Coldea. Vor să mă decredibilizeze, îngropându-mă în dosare. Voi continua însă să spun ceea ce stiu despre omul care vrea sa controleze România prin folosirea secretelor tuturor, generalul Coldea de la SRI.
 
Nu vreau ca Parlamentul să facă zid în faţa Justiţiei, aşa că le cer tuturor să voteze în favoarea încuviinţării cererii DNA. Îmi voi dovedi nevinovăţia în Justiţie", a scris Elena Udrea, luni, pe contul său de Facebook.



Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a cerut aviz de la Parlament pentru urmărirea penală a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării, şi senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei, în dosarul "Gala Bute", în care sunt suspectaţi de fapte de corupţie.
 
Radu Tudor: Udrea vrea să se transforme din călău, în victimă

Radu Tudor a comentat luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, că "Elena Udrea vrea să se transforme din călău,în victimă, dar s-a închis buticul cu victime".

×
Subiecte în articol: Elena Udrea La Ordinea Zilei La Ordinea Zilei cu Dana Grecu si Radu Tudor La Ordinea Zilei cu Dana Grecu si Radu Tudor
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close