Antena 3 CNN Politică Udrea: Moţiunea va pica cu siguranţă. Sunt la fel de încrezătoare ca şi premierul

Udrea: Moţiunea va pica cu siguranţă. Sunt la fel de încrezătoare ca şi premierul

Udrea: Moţiunea va pica cu siguranţă. Sunt la fel de încrezătoare ca şi premierul
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Dec 2010   •   10:09

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, de la Palatul Parlamentului, că moţiunea de cenzură a Opoziţiei privind legea-acadru a Salarizării bugetarilor nu va trece cu siguranţă. Aceasta s-a arătat la fel de încrezătoare ca şi Emil Boc de rezultatul votului.

Udrea a mai menţionat că acordul cu FMI este o adevărată prioritate a României în acest moment şi că, dincolo de jocul clientelar al partidelor din opoziţie, Guvernul va reuşi să scoată ţara din recesiune.

 


Cu o zi înainte de Ajunul Crăciunului aleşii dezbat moţiunea de cenzură "Legea salarizării Guvernului iresponsabil." Moţiunea a fost depusă de Opoziţie, după ce Executivul şi-a asumat răspunderea pe proiectul legii unitare. Aceasta este cea de-a doua moţiune de cenzură dezbătută de senatori şi deputaţi în această săptămână. Prima, depusă împotriva legii de salarizare a personalului bugetar pe 2011, a fost respinsă în plen.

Moţiunea PNL, PSD - PC pe legea-cadru privind salarizarea bugetarilor a fost citiă, luni, în plenul Parlamentului. Actul ar fi trebuit citit vineri, când parlamentarii PSD şi PNL au lipsit de la şedinţă, stârnind comentarii din partea coaliţiei de guvernare. Tot luni va fi votată şi dezbătută şi prima moţiune pe Legea Salarizării.


×
Subiecte în articol: Udrea Elena Udrea motiune
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close