Antena 3 CNN Politică Udrea neagă că ar fi luat şpagă din despăgubirile ANRP

Udrea neagă că ar fi luat şpagă din despăgubirile ANRP

Udrea neagă că ar fi luat şpagă din despăgubirile ANRP
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    14 Dec 2014   •   23:12

Preşedintele PMP, Elena Udrea, neagă că ar fi luat mită în cazul despăgubirilor de la ANRP, deşi în documentul DNA apărut astăzi în presă se spune clar că bani au ajuns la familia Cocoş.

"NICIODATĂ, în NICIO SITUAŢIE, nu am intervenit pentru NIMENI la conducerea ANRP, nu am vorbit cu NICIUN reprezentant al acestei instituţii pe care, de altfel nici măcar nu-i cunoşteam. Aşa cum am precizat deja, nu am ştiut că Alina Bica, cu care eram colegă în Guvern la acea dată, era reprezentanta Ministerului Justiţiei la ANRP.

Dar, în legatură cu anumite informaţii care mi-au ajuns la urechi în acea perioadă, despre posibile ilegalităţi comise de Preşedinta Agenţiei, am vorbit cu colegi din conducerea partidului. Dar nu numai cu colegi!!! Toţi cei cărora le-am reclamat mi-au spus că mă înşel, că nu se probează nimic... Justiţie până la capăt înseamnă şi adevăr până la capăt! Tic tac...tic tac...
", a scris Udrea, duminică, pe pagina ei de Facebook.

Documentul Direcţiei Naţionale Anticorupţie arată însă că întreaga familiei Cocoş a luat şpagă.

"Aceste acţiuni au fost tranzacţionate, iar sumele obţinute au fost retrase din conturile deţinute la diverse unităţi bancare, iar o parte din bani au fost direcţionaţi către membrii familiei Cocoş (Cocoş Dorin, Cocoş Alin şi Elena Gabriela Udrea)", potrivit documentului DNA.

Document DNA: Elena Udrea, mită din despăgubirea de la ANRP

Informaţiile au fost prezentate duminică, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.



×
Subiecte în articol: Elena Udrea ANRP Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close