Antena 3 CNN Politică Udrea: Nimeni normal la cap nu-şi poate imagina că în 2010 îl poţi suspenda pe preşedinte a doua oară

Udrea: Nimeni normal la cap nu-şi poate imagina că în 2010 îl poţi suspenda pe preşedinte a doua oară

Udrea: Nimeni normal la cap nu-şi poate imagina că în 2010 îl poţi suspenda pe preşedinte a doua oară
Sursa foto: Intact Images
03 Noi 2010   •   23:25

“Nimeni normal la cap nu-şi poate imagina că în 2010 îl poţi suspenda pe preşedintele României a doua oară”, a declarat Elena Udrea, miercuri seară, la B1 TV.

Ministrul Turismului susţine că există şi în prezent speculaţii conform cărora în spatele scandalului Alro s-ar afla “o încercare de a atrage nemulţumiri şi de a aduce acuzaţii în zona administraţiei prezidenţiale” pentru “a repeta scenariul (suspendării preşedintelui, n.r.) din 2007”.

Întrebată cine ar sta în spatele acestui scenariu, Udrea a spus că este vorba despre “aceiaşi care au fost şi în 2007” - Vântu, Voiculescu şi cele două partide de opoziţie.

“Din partea presei, dacă vorbim de acelaşi scenariu, este evident că ar fi direcţionat, generat şi coordonat la nivelul domnului Vântu, la nivelul domnului Voiculescu, din partea opoziţiei probabil ne gândim la cele două partide de opoziţie, este o speculaţie care se face. Eu cred că nimeni normal la cap nu-şi poate imagina că în 2010 poţi să-l mai suspenzi pe preşedintele României a doua oară în timpul mandatelor sale, cu pretextul acesta şi pe o schemă care, sigur, a funcţionat în 2007 din punctul lor de vedere”.

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea suspendare ALRO
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close