Antena 3 CNN Politică Udrea nu se vede colegă de guvern cu Antonescu: Ar trebui să vină zilnic la serviciu

Udrea nu se vede colegă de guvern cu Antonescu: Ar trebui să vină zilnic la serviciu

Udrea nu se vede colegă de guvern cu Antonescu: Ar trebui să vină zilnic la serviciu
Sursa foto: Elena Udrea
06 Mai 2010   •   17:26

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea nu se vede colegă de guvernare vreodată cu liderul liberal, Crin Antonescu.Motivul ar fi unul cât se poate de simplu: Antonescu ar trebui şi ar trebui să se trezească devreme şi să vină zilnic la serviciu, lucru care îi este "complet străin" parlamentarului ?de zeci de ani la fără-frecvenţă?, scrie Udrea pe blogul său.
Udrea susţine, într-o postare intitulată "De ce nu ar putea fi Crin Antonescu 'complice' cu mine în guvern?", că "nu se pune problema" ca vreodată să fie colegă de guvern cu Crin Antonescu.
"Înainte de toate, fiindcă "din complicitate" ar trebui să vină în fiecare zi la serviciu, lucru complet străin lui Crin Antonescu, parlamentar de zeci de ani la fără-frecvenţă. Mai mult, ar trebui să se trezească la 7 dimineaţa. În fiecare zi! Şi nu să îşi facă apariţia doar când apune soarele, la talk-show-urile de seara, când de abia începe să îşi intre în mână", remarcă plină de ironie Elena Udrea.

Continuând în acelaşi stil muşcător, ministrul crede "ar fi contraproductiv pentru Guvern să existe concurenţă între miniştri pentru rezervări la coafor".
"De asemenea, fiindcă, din "complicitate>" cu colegii de Cabinet, Crin Antonescu ar trebui să ne explice cum i-a dat terenul din Herastrău, pe vremea când se ocupa de sport, lui Bartolomeu Finiş. În acelaşi context, tânăra speranţă liberală ar trebui să spună ferm că nu eu, ci el are legături cu afacerile contestate din parcul amintit. Nu în ultimul rând, fiindcă sunt destui care se visează în locuri unde nu ar fi numiţi niciodată", mai notează Udrea.
Antonescu a exclus miercuri, orice formă de guvernare a PNL alături de PDL, el explicând că partidul său nu se poate asocia cu democrat-liberalii, deoarece formaţiunea liberală s-ar "contamina" dacă ar intra într-o "majoritate compromisă".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Udrea guvernare Antonescu parlamentar serviciu
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close