Antena 3 CNN Politică Udrea: Parlamentarii au votat tremurând de frică să mă aresteze. De vreo şase ori. Nu pot să sper la multe lucruri bune

Udrea: Parlamentarii au votat tremurând de frică să mă aresteze. De vreo şase ori. Nu pot să sper la multe lucruri bune

Udrea: Parlamentarii au votat tremurând de frică să mă aresteze. De vreo şase ori. Nu pot să sper la multe lucruri bune
Sursa foto: Foto: VideoNews
26 Iun 2015   •   10:17

Elena Udrea a lansat, vineri, un nou atac la clasa politică, despre care a spus că "a votat tremurând de frică" să fie arestată "de vreo şase ori". 

 
"Acum se grăbesc să plece în vancaţă, în speranţa că dacă părăsesc Capitala şi Parlamentul se schimbă ceva în bine. Cu o astfel de clasă politică nu pot să sper la foarte multe lucruri bune."
 
De asemenea, Udrea a opinat că nu contează atât de mult omul, ci partidul din spate, când vine vorba de votul din Parlament.
 
"Astăzi, în politică este foarte important ce partid ai în spate, nu se judecă cu aceeaşi măsură, domnul Ponta reprezintă cel mai mare partid din România, parlamentarii l-au susţinut. Depinde de ce partid reprezinţi, nu de acuzaţiile care ţi se aduc."
 
Întrebată ce părere are despre nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE, Udrea a arătat că PSD are de trecut un test în acest moment: 
 
"MRU a fost şi propunerea lui Traian Băsescu pentru SIE. Acum PSD are un test de dat, să arate că mai este partidul care guvernează şi că este principalul partid din România. Dar cu şeful partidului fugit în Turcia, e mai greu. Sperăm că se întoarce. Îmi imaginez că membrii sunt destul de panicaţi."
 
De asemenea, întrebată ce părere are despre Gabriel Oprea, ca premier interimar, Udrea a explicat că se aştepată ca guvernul să fie condus de SRI, "ca să fie treaba bună". 
 
"Eu aştept să conducă guvernul SRI, ca să fie treaba bună şi să avem un sistem militarizat. Presupun că oamenii sunt mulţumiţi aşa, că mulţi au aplaudat când Udrea încătuşată. Deci bănuiesc că acum salariile sunt mai mari, viaţa e mai bună."
 

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close