Antena 3 CNN Politică Udrea: Partidele de dreapta nu se vor uni înainte de alegeri

Udrea: Partidele de dreapta nu se vor uni înainte de alegeri

Udrea: Partidele de dreapta nu se vor uni înainte de alegeri
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    27 Mai 2014   •   13:28
Elena Udrea spune că partidele de dreapta nu se vor uni înainte de alegerile prezidenţiale. Udrea susţine că resentimentele personale ale liderilor de partid sunt prea mari, iar caracterele celor care conduc dreapta sunt slabe pentru a trece peste aceste resentimente, chiar şi cu un obiectiv comun de a învinge PSD în alegeri. 

"Ar fi posibilă poate o înţelegere punctuală în turul doi al prezidenţialelor", afirmă Elena Udrea care cere liderilor dreptei să vadă bârna din ochiul propriu înainte de a vedea paiul din ochiul celuilalt.
 
"Partidele de centru dreapta nu se vor uni. Nu până la alegerile din toamnă. Sunt prea mari resentimentele personale ale liderilor şi prea slabe caracterele pentru a le depăşi, fie şi în ideea măreaţă de a învinge PSD-ul la prezidenţiale", a scris deputatul PMP pe o reţea de socializare.
 
"De aceea, ca unul dintre foarte puţinii care chiar au încercat concret şi încearcă şi acum să realizeze o coaliţie a forţelor anti PSD, vă spun că nu mai cred că este posibil. Poate o înţelegere punctuală pentru turul doi al prezidenţialelor. Merge şi aşa, până la urmă, dar măcar hai să vedem fiecare bârnă din ochiul propriu înainte de a vedea paiul din ochiul celuilalt!", încheie Udrea.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea alegeri prezidentiale
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close