Antena 3 CNN Politică Udrea: PDL adoptă culoarea verde la alegerile din Capitală. Semnifică tinereţe, forţă

Udrea: PDL adoptă culoarea verde la alegerile din Capitală. Semnifică tinereţe, forţă

Udrea: PDL adoptă culoarea verde la alegerile din Capitală. Semnifică tinereţe, forţă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
12 Apr 2012   •   13:43

Preşedintele PDL Bucureşti, Eena Udrea, a anunţat, joi, că PDL adoptă culoarea verde pentru campania electorală la alegerile din Capitală, motivând că această culoare semnifică tinereţe, forţă, speranţă şi înnoire, informează Mediafax.
   
"Culoarea de campanie va fi verdele. Este o culoare care semnifică tinereţe, forţă, este o culoare luminoasă care arată deschiderea pe care noi o avem pentru bucureşteni, este o culoare caldă, prietenoasă. În primul rând cred că este speranţă şi înnoire", a precizat Udrea.
   
Ea a arătat că PDL doreşte la Bucureşti o administraţie cu "un spirit nou, tânăr" şi cu "oameni activi", aşa cum sunt deja la sectoarele 3 şi 6.
   
"Ne dorim o administraţie cu un spirit nou, tânăr, la Bucureşti. Ne dorim oameni activi, aşa cum deja avem în sectoarele în care sunt primarii noştri - sectoarele 3 şi 6, oameni care să poată să aducă alături de ei o echipă puternică, reală, care este echipa de bucureşteni şi cred că şi culoarea este parte a ceea ce noi vrem să oferim Bucureştiului începând din 10 iunie", a mai spus Udrea.
   
Lucian Iliescu, Sulfina Barbu şi Cristian Atănăsoaei au fost anunţaţi, joi, drept candidaţii PDL la sectoarele 2, 4 şi 5, de către preşedintele organizaţiei democrat-liberale din Capitală, Elena Udrea.
   
Preşedintele PDL Bucureşti a amintit că, pentru funcţia de primar general al Capitalei, candidatul PDL este Silviu Prigoană, iar pentru primăria Sectorului 1 - Teodor Paleologu, pentru primăria Sectorului 3 - Liviu Negoiţă, pentru primăria Sectorului 6 - Cristian Poteraş.


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close