Antena 3 CNN Politică Udrea: PDL nu va mai avea lideri providenţiali ca Băsescu mulţi ani

Udrea: PDL nu va mai avea lideri providenţiali ca Băsescu mulţi ani

Udrea: PDL nu va mai avea lideri providenţiali ca Băsescu mulţi ani
Sursa foto: Foto: Mediafax
05 Mar 2011   •   16:32

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, că partidul nu va avea, timp de mulţi ani, lideri providenţiali precum Traian Băsescu, informează Mediafax.

Ministrul Turismului a menţionat că democrat-liberalii trebuie să-şi găsească, astfel, o conducere credibilă, iar liderul să fie în afară de orice suspiciune de corupţie.
   
"Lideri providenţiali, un Traian Băsescu, partidul ăsta nu va avea, şi nici în politica românească nu va exista, mulţi ani de acum înainte. De aceea, trebuie să gândim o conducere credibilă. Liderul echipei trebuie să fie în afară de suspiciuni de corupţie, să promoveze acţiuni care să arate că PDL nu primeşte în rândurile lui oameni care au săvârşit fapte de corupţie", a declarat Udrea.
 
Ea a spus că primul semnal în acest sens a fost dat prin modificările la Statut.
   
Potrivit lui Udrea, PDL trebuie să atragă oameni competenţi.

"Orice idee de reformă trebuie să se facă cu sufletul la acest partid şi nu uitându-ne în oglindă", a spus Udrea, precizând că democrat-liberalii trebuie să rămână uniţi şi să vrea binele PDL.
   
Totodată, ea a criticat "teleopoziţia", care vrea, potrivit ministrului, să acrediteze ideea că PDL este un partid corupt.

Udrea a spus că PDL trebuie să folosească blogul sau internetul pentru a explica ce face la guvernare.
   
Ministrul a mai spus că PDL "a făcut şi erori", când a acceptat oameni care nu corespund principiilor, care nu sunt competenţi şi care fac dăunează imaginii formaţiunii.
   
În plus, Udrea a atras atenţia că li se va retrage sprijinul politic oamenilor de la organizaţia Bucureşti care nu corespund criteriilor de competenţă şi de integritatea. Liderul PDL Bucureşti a precizat că în acest sens a fost demarată o acţiune de evaluare a oamenilor susţinuţi politic de partid.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea pdl lider coruptie statut
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close