Antena 3 CNN Politică Udrea, "Politicianul Anului": "Exuberant, expansiv, super comunicativ, un om de acţiune"

Udrea, "Politicianul Anului": "Exuberant, expansiv, super comunicativ, un om de acţiune"

Udrea, "Politicianul Anului": "Exuberant, expansiv, super comunicativ, un om de acţiune"
Sursa foto: Elena Udrea
27 Apr 2010   •   10:40

Elena Udrea a primit premiul "Politicianul Anului" - la care a mai fost nominalizată şi Maria Băsescu - la cea de-a patra ediţie a Business Woman Gala, organizată de The Marketer Group. Niciuna din cele două nominalizate la acest premiu nu a fost prezentă, dar asta nu a împiedicat organizatorii să aducă elogii în lipsă: Udrea a fost caracterizată drept un politician "exuberant, expansiv, super-comunicativ, un om de acţiune", în timp ce despre Prima Doamnă a României, Maria Băsescu, a spus că este o prezenţă discretă şi clasică.
Business Woman Gala este un eveniment anual dedicat femeilor, persoane din top managementul companiilor şi antreprenori din România. În cadrul evenimentului sunt celebrate 33 de femei de afaceri care s-au distins în anul precedent.
În cadrul Business Woman Gala, organizatorii au acordat şi opt premii speciale, printre care şi cel pentru "Politicianul Anului", pentru care, anul acesta, au existat două nominalizări: Elena Udrea şi Maria Băsescu. Niciuna dintre cele două nu a fost prezentă la evenimentul de luni.
În timpul galei, Alexandru Răducanu, fondatorul The Marketer Group, a caracterizat-o pe câştigătoarea acestui premiu, ministrul Turismului Elena Udrea, drept un politician "exuberant, expansiv, super-comunicativ, un om de acţiune", în timp ce despre Prima Doamnă a României, Maria Băsescu, a spus că este o prezenţă discretă şi clasică.
Anul trecut, preşedintele Camerei Deputaţilor, democrat-liberala Roberta Anastase, a fost desemnată "Politicianul anului", la Gala Business Woman.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Udrea premiu Maria Basescu
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close