Antena 3 CNN Politică Udrea: Ponta este regele sexgate-ului din PSD, un ipocrit, un farseur

Udrea: Ponta este regele sexgate-ului din PSD, un ipocrit, un farseur

Udrea: Ponta este regele sexgate-ului din PSD, un ipocrit, un farseur
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Feb 2011   •   12:12

Ministrul Turismului, Elena Udrea susţine într-o postare pe blog, că preşedintele PSD, Victor Ponta, “a dezvoltat o obsesie chinuitoare” în ceea ce o priveşte, conform Agerpres.

De asemenea, ministrul a adăugat că Ponta este un “flăcău care a ajuns preşedinte de partid înainte de a depăşi faza concursurilor de frumuseţe terminate cu dosare penale de la organizaţia de tineret a PSD.”

Democrat-liberala spune că Ponta îi pomeneşte atât de des numele în ultima perioadă, încât nu poate fi vorba de altceva decât despre 'o obsesie chinuitoare' pe care ar fi dobândit-o în ceea ce o priveşte.

În continuare, Udrea afirmă despre Ponta că este “un ipocrit şi un farseur”, “bufonul curţii regelui” şi îl critică pe liderul PSD că nimic din ceea ce spune nu poate fi luat în considerare, întrucât “totul se sprijină pe o minte bolnavă, pe o logică strâmbă şi pe o lipsă de caracter uluitoare”.

'Dacă folosim logica lui Ponta, concluzionăm că el însuşi este regele sexgate-ului din PSD, din moment ce personal i-a promovat şi susţinut pe liderul organizaţiei de tineret şi pe ceilalţi PSD-işti marcanţi implicaţi într-un caz de prostituţie cu adolescente şi proxenetism', îşi încheie Udrea postarea.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Victor Ponta PSD pdl blog
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close