Antena 3 CNN Politică Udrea: Prigoană, Negoiţă sau Cristian Preda ar putea fi viitori primari generali. Oprescu nu va fi sprijinit

Udrea: Prigoană, Negoiţă sau Cristian Preda ar putea fi viitori primari generali. Oprescu nu va fi sprijinit

Udrea: Prigoană, Negoiţă sau Cristian Preda ar putea fi viitori primari generali. Oprescu nu va fi sprijinit
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Apr 2011   •   11:52

Silviu Prigoană, Liviu Negoiţă sau Cristian Preda ar putea fi viitorii primari generali ai Capitalei! Cel puţin asta crede ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea. Ea a mai spus că actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, nu are nici o şansă să fie sprijinit de actualul partid de guvernământ.

Elena Udrea susţine că în partid competiţia pentru cel care va fi desemnat candidat la primăria Capitalei este deschisă. Preşedintele organizaţiei de Bucureşti a întocmit deja o listă cu potenţialii candidaţi.

"Silviu Prigoană ar putea să intre în competiţia pentru Primăria Capitalei din partea PDL. Un bun candidat ar fi Liviu Negoiţă, la fel şi Sulfina Barbu. Chiar şi domnul Cristi Preda a spus ceva despre o posibilă candidatură. Este important ca ei să se pregătească de pe acum", a declarat Elena Udrea pentru Gândul.

Liderul democrat-liberalilor de la Bucureşti a exclus posibilitatea ca Sorin Oprescu să fie sprijinit de PDL pentru încă un mandat la Primăria Capitalei.

 


×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close