Antena 3 CNN Politică Udrea se adaptează cu greu la viaţa în libertate

Udrea se adaptează cu greu la viaţa în libertate

Udrea se adaptează cu greu la viaţa în libertate
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Mai 2015   •   09:15
Elena Udrea a scris pe Facebook, la 07:00 dimineaţa, că nu înţelege de ce se trezeşte în patul ei. După 72 de zile de arest, preferata lui Traian Băsescu susţine că are dificultăţi în a se adapta la viaţa în libertate. 

"Buna dimineata! Este ora 07.00, deci urmeaza "Apelul".smile emoticon Doar ca nu m-a mai trezit zgomotul infiorator al celor trei zavoare care se trag la ora 06.00. Si inca nu inteleg de ce ma trezesc in patul meu. Ieri am incercat sa ma readaptez la viata acasa. Surprinzator cum uiti unele obisnuinte, cum ar fi folosirea telefonului mobil, in ce directie se roteste robinetul de la dus...etc. 
Va multumesc tuturor celor care v-ati gandit la mine in aceasta perioada! In special celor care mi-ati fost alaturi. Sunt convinsa ca forta gandurilor voastre pozitive a contat. Sa aveti o zi frumoasa! Eu sunt aici...", a scris Udrea, pe Facebook.
 
Elena Udrea este de două zile acasă sub arest la domiciliu şi, chiar dacă nu are voie să părăsească oraşul, Udrea poate primi vizita prietenilor. 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea libertate viaţa pat arest
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close