Antena 3 CNN Politică Udrea şi Blaga îşi asumau demisia înainte de creşterea TVA. Opoziţia cere Guvernului Boc să plece

Udrea şi Blaga îşi asumau demisia înainte de creşterea TVA. Opoziţia cere Guvernului Boc să plece

Udrea şi Blaga îşi asumau demisia înainte de creşterea TVA. Opoziţia cere Guvernului Boc să plece
27 Iun 2010   •   12:36



Măsura alternativă de majorare a TVA este criticată şi de Opoziţie, care cere demisia Guvernului Boc. Liderii PSD şi PNL reproşează guvernanţilor că nu au analizat consecinţele economice ale aplicării acestei măsuri.

Liderii partidelor din Opoziţie cer demisia Guvernului Boc. Atât social-democraţii, cât şi liberalii critică decizia Executivului de majorare a TVA.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Adrian Năstase crede că o astfel de măsură poate aduce România în colaps.

"România nu are o conducere responsabila sau competenta. Aceasta este adevarata amenintare la adresa sigurantei cetatenilor. Iar daca, in perioada imediat urmatoare, nu se iau masuri coerente, colapsul nu va mai putea fi evitat", afirmă fostul prim-ministru pe blogul său.

Unii dintre membrii guvernului îşi asumau demisia înainte ca majorarea TVA să devină o alternativă sigură. Elena Udrea declara cu doar câteva săptămâni în urmă că Executivul trebuie să plece dacă se va ajunge la majorarea taxelor.

"Nu punem în discuţie creşterea TVA-ului sau a taxelor, am fi vorbit despre acest lucru dacă nu luăm măsurile de reducere a cheltuielilor. Dacă nu vom fi în stare să le implementăm, va veni alt guvern care să crească taxele, nu acest guvern'', a fost declaraţia Elenei Udrea.

Un alt ministru al Guvernului, Vasile Blaga, a adus în discuţie acelaşi subiect.

''Dacă se aplică măsurile asupra cărora Guvernul şi-a asumat răspunderea şi totuşi se ajunge la ridicarea taxelor, atunci Guvernul ar trebui să plece'', a afirmat liderul PDL.

Sursa foto: INTACT Images

Antena 3

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close