Antena 3 CNN Politică Udrea, singurul candidat la şefia PDL Bucureşti. Blaga impune trei şefi pe sectoare

Udrea, singurul candidat la şefia PDL Bucureşti. Blaga impune trei şefi pe sectoare

Udrea, singurul candidat la şefia PDL Bucureşti. Blaga impune trei şefi pe sectoare
Sursa foto: Foto: Mediafax
20 Noi 2010   •   12:41

Elena Udrea se pregăteşte să preia controlul PDL Bucureşti! Duminică au loc alegeri pentru conducerea celei mai mari organizaţii democrat-liberale, cea din Capitală, iar ministrul Turismului şi Dezvoltarii Regionale este singurul candidat la funcţia de preşedinte.

Conflictul dintre Elena Udrea şi Vasile Blaga a luat amploare odată cu demisia acestuia de la ministerul de Interne. După plecarea din Guvern a lui Adriean Videanu, Radu Berceanu şi Vasile Blaga, în interiorul partidului de guvernământ s-a format un nou nucleu care doreşte să preia puterea, format din Elena Udrea, Gheorghe Falcă şi George Scripcaru.

Elena Udrea l-a promovat public pe primarul Aradului la şefia PDL, anunţând candidatura acestuia în urmă cu două săptămâni. De cealaltă parte, Vasile Blaga pare interesat să se bată pentru funcţia de preşedinte al democrat-liberalilor.

Chiar dacă actualul ministru al Turismului va prelua conducerea organizaţiei Bucureşti, Elena Udrea nu va deţine controlul absolut al organizaţiei. Vasile Blaga a reuşit să îşi impună trei şefi de organizaţii de sector.

Astfel, fostul ministru de Interne a reuşit să îşi menţină oamenii din teritoriu şi se bazează pe sprijinul a aproximativ 15 filiale ale democrat-liberalilor, potrivit jurnaliştilor de la Gândul, printre care cele din Suceava, Ilfov şi Bacău. Totodată, în Capitală, Blaga are numiţi oameni în sectoarele 1,3 şi 4.

Elena Udrea contează cam pe acelaşi număr de organizaţii, respectiv 14, printre care organizaţiile de la Arad, Braşov şi Prahova. În Bucureşti, ministrul Turismului mizează pe sprijinul organizaţiilor de sector 5 şi 6.

 


×
Subiecte în articol: Elena Udrea Radu Berceanu Adriean Videanu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close