Antena 3 CNN Politică Udrea, tentată să se înscrie în cursa pentru primăria Capitalei

Udrea, tentată să se înscrie în cursa pentru primăria Capitalei

Udrea, tentată să se înscrie în cursa pentru primăria Capitalei
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Iul 2010   •   10:08

Ministrul Turismului, Elena Udrea a recunoscut că o tentează să se înscrie în cursa pentru primăria Capitalei dar că, în acelaşi timp, susţine o competiţie internă în partid pentru toţi doritorii. Udrea, a primit, de curând şefia interimară a PDL Bucureşti şi multe voci importante din partid confirmă că ar putea fi unul dintre candidaţii la primăria generală a capitalei.

După instalarea ca lider interimar al filialei PDL Bucureşti, elena udrea a pornit o campanie intensă de câştigare de adepti în Capitală. Aşa au apărut zvonurile că ministrul Turismului se pregăteşte să candideze împotriva lui Sorin Oprescu la următoarele alegeri locale.

Elena Udrea admite că este posibila o candidatura la alegerile din 2012, scrie Evenimentul Zilei. Şefa PDL Bucureşti spune că nu este neapărată nevoie ca liderul filialei să fie şi candidatul la Primărie şi că susţine competiţia internă, doar că doritorii nu prea se înghesuie.

Cele mai vehiculate nume pentru această candidatură sunt Liviu Negoiţă, edilul de la sectorul 3, şi Silviu Prigoană. Negoiţă s-a arătat, însă, rezervat cu privire la intrarea în cursa pentru Primăria generală. În plus, el s-a retras de la şefia filialei PDL Bucureşti în favoarea Elenei Udrea. Pe de altă parte, Silviu prigoană şi-a dat demisia din PDL, nemulţumit chiar de o iniţiativă a Elenei Udrea, aceea de a-i obliga pe demnitari să aleagă între afaceri cu statul şi politică.

Între timp, Udrea pare că a intrat deja în campanie electorală. Din dorinţa de a-i atrage pe bucureşteni, a avut deja doua postari pe blogul personal despre problemele capitalei.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: Udrea primaria capitalei
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close