Antena 3 Politică Udrea: Urez PDL să aibă puterea să strălucească pe scena politică românească

Udrea: Urez PDL să aibă puterea să strălucească pe scena politică românească

de G.S.    |    26 Mai 2013   •   18:44
Udrea: Urez PDL să aibă puterea să strălucească pe scena politică românească
Sursa foto: Foto: Facebook
Elena Udrea urează PDL "să aibă puterea să strălucească pe scena politică românească" şi "să continue parteneriatele pentru România pe care le-a început cu preşedintele Traian Băsescu".
"Urez PDL să aibă puterea să strălucească pe scena politică românească, aşa cum a făcut-o până acum şi să-şi construiască viitorul, să se mândrească cu ceea ce a făcut partidul în România, să continue parteneriatele în România pe care le-a început cu preşedintele Traian Băsescu, să aibă forţa să devină motorul dreptei politicii româneşti", a spus Elena Udrea, conform Mediafax.
De altfel, întrebată dacă ar fi fost normal ca preşedintele Traian Băsescu să participe la aniversarea PDL, Elena Udrea a spus că ar fi fost bine ca preşedintele să fi putut fi prezent la această sărbătoare.
Întrebată despre afirmaţia lui Vasile Blaga, care spunea că "praful şi pulberea" se vor alege de toţi cei care pleacă din partid, Elena Udrea a răspuns: "Nu ştiu la cine s-a referit".
Elena Udrea a fost prezentă duminică la sărbătorirea a 20 de ani de la înfiinţarea partidului.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close