Antena 3 CNN Politică Udrea: Voi câştiga alegerile! Ce spune despre candidatura Monicăi Macovei la şefia PDL

Udrea: Voi câştiga alegerile! Ce spune despre candidatura Monicăi Macovei la şefia PDL

Udrea: Voi câştiga alegerile! Ce spune despre candidatura Monicăi Macovei la şefia PDL
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Feb 2013   •   20:21

Candidatul la şefia PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, că vede posibilă o susţinere în turul II al alegerilor la Convenţia Naţională a PDL între moţiunea sa şi a Monicăi Macovei, care au "puncte comune", informează Mediafax.

Întrebată, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, dacă ar fi dispusă să renunţe la candidatura sa în favoarea Monicăi Macovei, Elena Udrea a răspuns că moţiunea sa şi a lui Macovei au puncte comune referitoare la reforma din partid, la mesajele pentru electorat.
   
"Atât moţiunea mea, cât şi cea a colegei mele Monica Macovei au puncte comune referitoare la reforma din partid, referitor la mesajele pentru electorat. Cred că o susţinere în turul II între moţiuni este posibilă. Ce vă asigur este că, dacă ar fi un tur II, dacă nu voi câştiga din primul tur această competiţie, în mod cert nu voi susţine moţiunea lui Vasile Blaga", a spus Udrea.
   
Întrebată, ulterior, ce va face dacă nu va câştiga funcţia de preşedinte al PDL, ea a răspuns că rămâne simplu membru al partidului.
   
"Voi câştiga alegerile", a susţinut Elena Udrea.
   
Convenţia Naţională a PDL, la care urmează să aibă loc alegeri interne, va avea loc în 23 martie. Până acum şi-au anunţat candidaturile la şefia PDL Vasile Blaga, Elena Udrea şi Monica Macovei.
   


×
Subiecte în articol: Elena Udrea Monica Macovei motiune
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close