Antena 3 CNN Politică Uite majorarea, nu e majorarea. Salariile bugetarilor vor fi mărite dacă rezultatele guvernanţilor vor fi favorabile

Uite majorarea, nu e majorarea. Salariile bugetarilor vor fi mărite dacă rezultatele guvernanţilor vor fi favorabile

Uite majorarea, nu e majorarea. Salariile bugetarilor vor fi mărite dacă rezultatele guvernanţilor vor fi favorabile
Sursa foto: Foto: Antena3
de O.P.    |    14 Mar 2012   •   05:42

Majorarea salariilor în sectorul bugetar e pusă, din nou, sub semnul întrebării. Măsura apare în programul de guvernare dar nu se ştie dacă vor fi bani suficienţi.

Ungureanu: Iau în calcul chiar şi o candidatură la preşedinţie

Toate calculele pe care le fac acum guvernanţii sunt doar variante de lucru, a declarat premierul Mihai Răzvan Ungureanu, la Antena 3. Declaraţiile vin la o zi după ce preşedintele PDL, Emil Boc, a anunţat că în coaliţie există un acord unanim pentru mărirea salariilor bugetarilor, că măsura va fi luată prin Ordonanţă de urgenţă dată în aprilie sau mai, cu cel puţin şase luni înainte de alegerile parlamentare şi se va aplica cel mai târziu în iunie.

Premierul Ungureanu, la
Sinteza Zilei: Vezi cele mai importante declaraţii

Boc a mai spus că s-au creat condiţiile necesare pentru a se recupera salariile şi că această măsură nu are legătură cu alegerile.

"Am scapat de ce e foarte greu, dar nu suntem in situatia de a ne bucura de bugetul national cum se intampla in urma cu 3, 4 ani. pentru ca din boala ne revenim greu, apoi traim intr-uin context complicat. Apoi, nu ne asteptam la un flux spectaculos de investitii straine. În situatia asta, toate calcuilele pe care le facem sunt doar variante de lucru.

Vezi aici înregistrarea emisiunii Sinteza Zilei, şi discuţiile din platou

"Decizia de a creste salariile e definitiva? Sau mai vedem?"

"Nu se poate face nimic in absenta banilor, pentru a avea posibilitatea bugetara sa punem in practica guvernului, se intampla in functie de capacitatea financiara".


×
Subiecte în articol: Mihai Răzvan Ungureanu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close