Antena 3 CNN Politică Ultimul scapă turma. Toţi consilierii şi secretarii de stat ai lui Ungureanu demisionează înainte de a veni Ponta

Ultimul scapă turma. Toţi consilierii şi secretarii de stat ai lui Ungureanu demisionează înainte de a veni Ponta

Ultimul scapă turma. Toţi consilierii şi secretarii de stat ai lui Ungureanu demisionează înainte de a veni Ponta
Sursa foto: Foto: capital.ro
de O.P.    |    03 Mai 2012   •   11:24

Toţi consilierii şi secretarii de stat din aparatul de lucru al premierului demis Mihai Răzvan Ungureanu demisionează din funcţie, urmând să elibereze posturile până la instalarea noului Guvern, au declarat, joi, agenţiei Mediafax, surse oficiale.

"S-a considerat că aşa este normal, ca toţi consilierii şi secretarii de stat din aparatul de lucru al prim-ministrului Ungureanu să demisioneze şi să elibereze posturile până la sosirea la Palatul Victoria a premierului desemnat Victor Ponta", au arătat sursele.

Andreea-Paul Vass a anunţat deja că i-a cerut, joi, lui Ungureanu eliberarea din funcţia de consilier de stat pe probleme economice.

Majoritatea consilierilor şi secretarilor de stat din aparatul de lucru al premierului lucrează în Palatul Victoria din mandatul fostului prim-ministru Emil Boc, la care se adaugă şi consilieri numiţi personal de Ungureanu.



×
Subiecte în articol: guvernul ponta demiteri
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close