Antena 3 CNN Politică Umaniştii se pregătesc pentru alegerile din 2024 | Care sunt obiectivele PUSL

Umaniştii se pregătesc pentru alegerile din 2024 | Care sunt obiectivele PUSL

Umaniştii se pregătesc pentru valurile de alegeri de anul viitor. Vor vorbi deschis despre abuzurile la care românii sunt supuşi de către stat, despre problemele majore pe care cetăţenii le au şi vor aduce soluţii eficiente pentru fiecare dintre acestea.

Umaniştii se pregătesc pentru alegerile din 2024 | Care sunt obiectivele PUSL
Sursa foto: PUSL
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Apr 2023   •   13:41

Deja, în parlament sunt depuse mai multe iniţiative umaniste care vor aduce schimbări majore în viaţa oamenilor, iar acestea vor fi vârful de lance pentru anul viitor.

Umaniştii îşi propun să îşi consolideze platforma politică şi să îşi promoveze ideile şi iniţiativele în cadrul dezbaterilor publice. În acest context, există angajamentul de a susţine în politică doar oameni competenţi şi responsabili, care să fie cei mai potriviţi pentru funcţiile pe care urmează să le ocupe.

Umaniştii se concentrează, în perioada următoare, pe problemele sociale şi economice ale României şi încearcă să ofere soluţii pragmatice şi realiste, respectând în acelaşi timp drepturile şi libertăţile individuale şi promovând solidaritatea socială.

Unul dintre cele mai importante demersuri ale PUSL este iniţiativa cetăţenească pentru confiscarea averilor ilicite. Acest proiect de lege îşi propune să confişte averile obţinute ilegal de către politicieni şi funcţionari publici cu scopul de a combate corupţia şi de a încuraja transparenţa în sectorul public. Această iniţiativă este deosebit de importantă pentru România, care a fost afectată în trecut de numeroase scandaluri de corupţie la nivelul guvernului şi al administraţiei publice.

Citeşte şi: Cetățeanul și statul, egali în problemele fiscale. Propunerea PUSL a fost adoptată de Senat

×
Subiecte în articol: PUSL alegeri 2024
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close