Antena 3 CNN Politică Un baron PSD sare în apărarea lui Bădălău: „A avut tăria să recunoască. Ce mai vreţi să-i facem? Să sară cu capul în baltă?”

Un baron PSD sare în apărarea lui Bădălău: „A avut tăria să recunoască. Ce mai vreţi să-i facem? Să sară cu capul în baltă?”

Un baron PSD sare în apărarea lui Bădălău: „A avut tăria să recunoască. Ce mai vreţi să-i facem? Să sară cu capul în baltă?”
04 Dec 2019   •   15:26

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, i-a luat apărarea liderului de la Giurgiu, Niculae Bădălău, înaintea şedinţei CEx a PSD, în contextul în care acesta din urmă riscă să fie sancționat ca urmare a jignirilor aduse românilor din Diaspora.

„Nu aveţi niciunul de aici (jurnaliştii - n.r.) autoritatea morală să spună cum să gândească oamenii. Gândesc şi ei cum pot şi în general îşi spun o părere. (...) Niculae Bădălău şi-a cerut scuze, că şi-a dat seama că a comis-o, că a săvârşit o eroare. Şi atunci, ce să-i mai facem? (...) Am văzut că lumea e foarte revoltată când un om derapează din PSD, dar, când în mod constant şi inclusiv cu ajutorul mass-media sunt înjuraţi, izolaţi în societate, cei care sunt din PSD (...), atunci cum e? (...) Colegul meu cred şi acum că are tăria să recunoască exprimarea aceasta nepotrivită şi să-şi asume această chestiune”, a afirmat Dumitru Buzatu înaintea şedinţei CEx a PSD.

Citește și: Bădălău le cere scuze românilor din Diaspora, înainte de CEx-ul PSD în care riscă să fie suspendat

Cu puțin timp înainte de a intra la CEX-ul PSD, Niculae Bădălău le-a cerut scuze românilor din Diaspora pentru declarațiile sale.

"Aș începe din nou să îmi cer scuze pentru acele declarații. Regret contextul și formularea nefericită. E clar că eu nu gândesc așa, cine ma cunoaște știe asta. Eu prețuiesc toți românii. Eu am spus ce aveam de spus și îmi cer scuze", a declarat Bădălău.

Liderul PSD Giurgiu a intrat în vizorul noii conduceri a partidului după ce a declarat că doar câteva sute de mii de români din diaspora trăiesc cu forme legale, restul fiind ”fete duse de ăștia în străinătate”, cu referire la prostituate.

×
Subiecte în articol: Niculae Badalau
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close