Antena 3 CNN Politică Un celebru politician din România, șef de partid, s-a despărțit și de iubită, după ce a divorțat de soție

Un celebru politician din România, șef de partid, s-a despărțit și de iubită, după ce a divorțat de soție

Un celebru politician din România, șef de partid, s-a despărțit și de iubită, după ce a divorțat de soție
Sursa foto: Foto: Bogdan Diaconu/ Facebook
de M.Z.    |    30 Dec 2017   •   22:57

Un cunoscut şef de partid şi-a părăsit iubita, cei doi petrecându-şi sărbătorile separat. Este vorba despre Bogdan Diaconu, liderul PRU, care a încheiat relaţia cu vedeta TV, Rocsana Marcu.

Se pare că cei doi şi-au spus adio de circa două luni, potrivit realitatea.net.

”Rocsana a plecat de Crăciun în Dubai, singură, întrucât de aproape dpuă luni nu mai este împreună cu Bogdan Diaconu. Președintele PRU este la București, acasă, de sărbători. (...) Nu știu exact ce s-a întâmplat dar sigur e un lucru: Nu mai sunt într-o relație”, au spus apropiați ai fostului cuplu.

"Şoc, senzațional, bombă...cam așa încep titlurile puse de niște redactori amatori (...). Consider că aveți subiecte mult mai frumoase de dezbătut în această perioadă decât cele legate de viața mea privată. Pe scurt vă pot spune că prefer să plec din viața unui om pe care nu îl mai pot face fericit pentru că fiecare dintre noi are dreptul de a trăi așa cum dorește", a scris Rocsana Marcu pe Facebook.

Anterior, Bogdan Diaconu a fost căsătorit cu multipla campioană la gimnastică Maria Olaru.

×
Subiecte în articol: Bogdan Diaconu despartire PRU
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close