Antena 3 CNN Politică Un consilier PDL din Dâmboviţa A MERS LA VOT şi apoi şi-a anunţat demisia din partid

Un consilier PDL din Dâmboviţa A MERS LA VOT şi apoi şi-a anunţat demisia din partid

Un consilier PDL din Dâmboviţa A MERS LA VOT şi apoi şi-a anunţat demisia din partid
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
02 Aug 2012   •   11:46

Un consilier judeţean PDL din Dâmboviţa şi-a anunţat demisia din partid ca să evite excluderea. Paul Briceag a încălcat voinţa PDL şi a votat la referendum.

"Nu am vrut să intru în contradicţie cu o directivă a PDL-ului şi mi-am dat demsia", a afirmat Paul Briceag la Antena 3.

Consilierul PDL nu a aşteptat să fie dat afară de către preşedintele PDL Dâmboviţa, Florin Popescu, pentru că s-a prezentat la vot împotriva voinţei partidului, ci a preferat să demisioneze.

Briceag a precizat pentru Antena 3 că nu a putut să renunţe la acest drept constituţional, de a se exprima prin vot, indiferent care a fost opţiunea sa pe buletinul de vot.

"Nu am putut să renunţ la acest drept al meu de a merge la vot, indiferent de cum am votat în cabina de vot. (...) Eu am considerat că înainte de calitatea de membru PDL sunt cetăţean al României şi, aşa cum am participat la toate tururile de scrutin din 1990 până acum, am considerat că e important să merg să îmi exprim votul şi la acest referendum. Pentru că nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă cu toţii trebuia să stăm acasă", a mai spus Paul Briceag.


×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close