Antena 3 CNN Politică Un deputat PDL din Neamţ cere demisia conducerii Poliţiei Dâmboviţa. Vezi aici de ce

Un deputat PDL din Neamţ cere demisia conducerii Poliţiei Dâmboviţa. Vezi aici de ce

Un deputat PDL din Neamţ cere demisia conducerii Poliţiei Dâmboviţa. Vezi aici de ce
Sursa foto: Foto: Mediafax
18 Noi 2012   •   18:24

Deputatul PDL de Neamţ Adrian Rădulescu, candidat la Senat într-un colegiu din Dâmboviţa, cere demisia conducerii Poliţiei Dâmboviţa, reclamând că i-au fost distruse peste 100 de bannere şi 400 de afişe electorale, în valoare de 8.500 de euro, iar oamenii legii nu au intervenit.
   
Rădulescu, care candidează din partea ARD în Colegiul 2 Senat Târgovişte-Moreni, susţine că în noaptea de sâmbătă spre duminică i-au fost distruse peste 40 de bannere şi 400 de afişe montate în judeţ, după ce la începutul săptămânii i-au fost rupte alte 60 de bannere, paguba totală fiind de 8.500 de euro.
   
El susţine că Poliţia nu s-a implicat şi că va sesiza această situaţie ministrului de Interne, Mircea Duşa, cerând demisia şefului Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, comisar-şef Marian Gălbenuş.
   
"În noaptea de sâmbătă spre duminică a fost vandalizat în totalitate afişajul electoral, în localităţile în care l-am refăcut, adică în Moreni, I.L Caragiale, Dărmăneşti, Gura Ocniţei şi Bucşani. Singura localitate din colegiu unde nu au fost vandalizate este Târgovişte. Afişele au fost fie tăiate de la jumătate, cele care se află pe stâlpi, iar bannerele au fost tăiate de câte două ori. (...) Faptul că în toată acestă perioadă autorităţile nu s-au implicat deloc mă determină să cred că sunt împreună într-o asociere care nu duce decât la intimidarea adversarilor", a declarat Adrian Rădulescu, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgovişte.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close