Un deputat PP-DD a încheiat 28 de contracte cu diverse primării din judeţ

de G.S.    |    30 Iun 2013   •   19:48
Un deputat PP-DD a încheiat 28 de contracte cu diverse primării din judeţ Foto: radioinfinit.ro
Firma unui deputat PPDD din Gorj are încheiate 28 de contracte de prestări servicii cu diverse primării din judeţ, conform declaraţiei de interese depuse de către politician, citată de Mediafax.
Niculina Mocioi menţionează în declaraţia de interese că deţine jumătate din acţiunile firmei Zonal Media SA Târgu Jiu, firmă care deţine un cotidian local în care autorităţile locale publică diverse anunţuri sau hotărâri ale consiliilor locale. Contractele au fost obţinute prin încredinţare directă şi s-au derulat pe perioade cuprinse de la o lună la un an, cum este cazul unui contract derulat cu Primăria ţicleni, în valoare de 1.800 de lei. 
Valoarea minimă a unui contract este de 250 de lei, derulat de Primăria Polovragi, derulat în aprilie 2013. Contractele cu valoarea cea mai mare, de 5.952 de lei, sunt semnate cu fiecare dintre primăriile comunelor Mătăsari, Bustuchin, Câlnic şi Negomir, şi sunt în derulare de la 1 mai până la sfârşitul anului. 
Mocioi nu are maşini înmatriculate pe numele său, dar are la Târgu Jiu un apartament de 50 de metri pătraţi cumpărat în 2012, în anul 2010 ea împrumutându-se la o bancă, pentru 30 de ani, cu suma de 33.600 de euro. 
Ca administrator al firmei sale, actualul deputat a câştigat anul trecut aproape 15.500 de lei, iar în funcţia de consilier judeţean, ales în iunie 2012, a primit o indemnizaţie de 4.149 lei. 
Niculina Mocioi a fost aleasă deputatul în decembrie 2012 pe colegiul 5 - zona Târgu Jiu - Rovinari, în care mai este deputatul şi parlamentarul PSD Vasile Popeangă. Ea a fost aleasă deputat din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu, fiind unul din cei trei parlamentari ai partidului la nivel de judeţ. 
PPDD i-a mai avut ca parlamentari în Gorj, după alegerile din 2012, pe Răzvan Rotaru şi Tudor Barbu, care însă s-au înscris recent în Partidul Conservator.
 

Parteneri
x close