Antena 3 CNN Politică Un deputat PSD trădează partidul: "Am decis să votez pentru moţiunea de cenzură"

Un deputat PSD trădează partidul: "Am decis să votez pentru moţiunea de cenzură"

Un deputat PSD trădează partidul: "Am decis să votez pentru moţiunea de cenzură"
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Iun 2015   •   21:02
Cu doar o zi înainte de moţiunea de cenzură iniţiată de liberali, un deputat social-democrat a anunţat că are de gând să voteze pentru moţiune.
 
Deputatul PSD Marian Avram spune, într-o declaraţie de presă, al cărei conţinut a fost transmis joi de grupul parlamentar PNL din Cameră, că a luat decizia de a vota moţiunea de cenzură iniţiată de liberali, deoarece consideră că "dreptul la vot este indispensabil într-o democraţie veritabilă".
 
"Anunţ pe această cale că am luat decizia de a vota moţiunea de cenzură iniţiată de Partidului Naţional Liberal deoarece consider că dreptul la vot este indispensabil într-o democraţie veritabilă. Eu am primit un vot din partea cetăţenilor pentru a le respecta şi promova drepturile fundamentale, iar prin decizia luată astăzi rămân fidel mandatului încredinţat de alegătorii mei", se arată în declaraţia de presă menţionată.      
 
Marian Avram a fost ales deputat în colegiul uninominal 2 din circumscripţia electorală Tulcea. El este membru în Comisia pentru agricultură a Camerei.
 

×
Subiecte în articol: deputat PSD tradare partid motiune de cenzura
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close