Antena 3 CNN Politică Un fost consilier PD-L din Timiş a ajuns după gratii pentru trafic de influenţă

Un fost consilier PD-L din Timiş a ajuns după gratii pentru trafic de influenţă

Un fost consilier PD-L din Timiş a ajuns după gratii pentru trafic de influenţă
Sursa foto: Foto: jurnalul.ro
27 Iul 2010   •   17:31

Un fost consilier PD-L din Timiş, actual consilier la primăria comunei Ghiroda, a ajuns după gratii, pentru trafic de influenţă. Beniamin Ursu ar fi cerut 8.000 de euro de la un cetăţean, pentru a-i înlesni obţinerea unor avize de la primăria Timişoara. Supărat că nu a primit autorizaţiile respective, bărbatul a depus plângere la DNA. Procurorii l-au prins pe consilier în flagrant.

Consilierul democrat-liberal Beniamin Ursu a fost reţinut în timp ce primea 1.000 de euro de la un cetăţean. Pentru aceşti bani, ar fi promis denunţătorului că-l va ajuta să obţină toate avizele necesare ca să poată intra în legalitate cu un imobil construit fără autorizaţie. În realitate, suma pe care ar fi pretins-o consilierul, spun reprezentanţii Direcţiei Generale Anticorupţie, se ridică la 8.000 de euro.

?Faţă de inculpat s-a dispus de către tribunalul Timiş arestarea preventivă în data de 23 iulie 2010 pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă?, a declarat Simona Dobra, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Timiş.

Isprava angajatului primăriei din Ghiroda a ajuns şi la urechile edilului.

?După câte ştiu eu, în asemenea cazuri în care se emite mandat de arestare, domnul prefect va da o decizie de suspendare până la stabilirea vinovăţiei sau nevinovăţiei persoanei respective?, a precizat Vasile Cădariu, primarul comunei Ghiroda, judeţul Timiş.

Consilierul a atacat în instanţă decizia magistraţilor de a-l aresta preventiv. El a mai fost acuzat şi în trecut de trafic de influenţă.

Antena 3

×
Subiecte în articol: trafic de influenta consilier Timis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close