Antena 3 Politică Un fost deputat acuză fraudarea alegerilor din PDL. Sunt pregătit să demisionez, alături de un mare număr de membri

Un fost deputat acuză fraudarea alegerilor din PDL. Sunt pregătit să demisionez, alături de un mare număr de membri

de G.S.    |    24 Mar 2013   •   11:12
Un fost deputat acuză fraudarea alegerilor din PDL. Sunt pregătit să demisionez, alături de un mare număr de membri
Sursa foto: Foto: Agerpres

Un fost deputat PDL acuză, pe o reţea de socializare, că alegerile din PDL au fost "măsluite", că listele de delegaţi au fost falisficate şi că voturile au fost dublate, chiar triplate.

"Liste falsificate cu delegaţi care nu erau membrii PDL - Diaspora cu delegati care fusesera trecuti pe ultima suta de metri, cu delegati care subit nu au mai putut sa vina (circa 400). In toate comisiile de validare si numarare si la mesele de votare, raportul reprezentantilor a fost de aproape 1 la 3", scrie Dan Radu Zătreanu, susţinător al Elenei Udrea.

"Mircea Toader a fost vazut adunand buletine de vot in alb, cate 10 de la fiecare masa, si plecand cu ele. Voturi duble, triple, etc, ale reprezentantilor Blaga de la mese. F multe buletine de vot care trebuiau sa fie nule (nu erau taiate 2 dintre motiuni, ci erau nominalizate prin "X"), in favoarea lui Blaga , au fost considerate valabil exprimate. Mai mult, la inceputul Conventiei, au fost anuntati circa 4200 de delegati, la momentul votului circa 4300 iar la numar de voturi pentru ca la ceilalti presedinti au fost mai putine, circa 4600 voturi). De unde au aparut aceste voturi? Or fi cele luate de Mircea Toader?"

"Datorita neregulilor constatate, reprezentantii nostri nu au semnat procesele verbale de numarare a voturilor. E vorba de cel putin 300 de voturi ciudate, dar care, daca Blaga ar fi avut cu 44 de voturi mai putin, s-ar fi intrat in turul 2, in care simpatizantii Monicai Macovei ar fi votat, in bloc cred, cu Elena Udrea!!! Contestatia depusa de Cristi Petrescu nu a fost analizata, si chiar "s-a pierdut". O noua contestatie a fost depusa, statutar, in jurul orei 20", a explicat Zătrean.

În finalul mesajului, deputatul anunţă că este pregătit să demisioneze, alături de mulţi alţi membri:

"În cazul în care nu se rezolva corect contestatia depusa, voi alege, cat de curand, momentul in care voi demisiona din partid, impreuna cu un mare numar de membri ai colegiului 14. Noapte buna, tuturor!"

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close