Antena 3 CNN Politică Un fost mare fotbalist, cooptat în partidul lui Băsescu. Cine este internaţionalul care va candida la alegeri

Un fost mare fotbalist, cooptat în partidul lui Băsescu. Cine este internaţionalul care va candida la alegeri

Dorinel Munteanu a intrat în politică, în partidul lui Traian Băsescu. Fostul fotbalist deschide lista PMP la Consiliul Local Galați, a anunţat liderul filialei gălățene a Mișcării Populare, Cătălin Cristache. 

Un fost mare fotbalist, cooptat în partidul lui Băsescu. Cine este internaţionalul care va candida la alegeri
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    17 Aug 2020   •   11:40

"De astăzi, marele campion Dorinel Munteanu face parte din echipa PMP Galați. Este o bucurie și o onoare pentru noi să îi oferim oportunitatea de a deschide lista propusă de PMP pentru Consiliul Municipiului Galați. Numele lui Dorinel Munteanu este sinonim cu excelență în sport și cu perioada de glorie a echipei Oțelul Galați. 

PMP: Dorinel Munteanu ne-a făcut campioni și le-a insuflat oamenilor mândria de a spune că sunt din Galați

Ne-a făcut campioni în 2011 și, pentru o perioadă, le-a insuflat oamenilor mândria de a spune că sunt din Galați. Este exponent al Generației de Aur a Naționalei României și numele lui a fost scandat cu admirație pe cele mai mari stadioane ale lumii. e adoptat de Galați de mai bine de 10 ani. Este orașul unde a înregistrat cele mai importante performanțe că antrenor, orașul unde este iubit și respectat așa cum merită", a scris Cătălin Cristache, pe pagina de Facebook.

Liderul filialei gălățene a Mișcării Populare vorbeşte şi despre motivele cooptării lui Dorinel Munteanu în echipă - consecvență, disciplină și spiritul de campion îl vor ajută să învingă în orice domeniu.

Ce caută Dorinel Munteanu în politică? Nu bani, nu glorie, nu funcții

"Ce anume caută Dorinel Munteanu în politică? Cu siguranță nu bani, nu glorie, nu funcții. Nu a fost ușor să îl convingem să ni se alăture, dar dragostea pentru Galați și pentru Oțelul au fost determinante. Dorinel știe ce este administrația, ce înseamnă gestionarea proiectelor și a banilor, dar știe și ce este pasiunea. Suntem convinși că, împreună cu echipa P.M.P., va face performanță și în Consiliul Local Galați! Toți pentru Galați! Toți pentru România", încheie Cristache.

Un alt sportiv de performanță, luptătorul K1 Cătălin Moroșanu, va deschide lista PNL la Consiliul Județean Galați.
 

×
Subiecte în articol: Dorinel Munteanu PMP Galați
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close