Antena 3 CNN Politică Un lider ALDE, mesaj pentru primarii care se plâng de diminuarea bugetelor: Să revină la salarii de bun simţ

Un lider ALDE, mesaj pentru primarii care se plâng de diminuarea bugetelor: Să revină la salarii de bun simţ

Un lider ALDE, mesaj pentru primarii care se plâng de diminuarea bugetelor: Să revină la salarii de bun simţ
13 Noi 2017   •   18:32

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, le-a sugerat luni primarilor care reclamă faptul că va scădea foarte mult venitul la bugetul local „să revină la salariile de bun-simţ”, să drămuiască banii şi să nu-i mai risipească pe focuri de artificii şi „chiolhane”. 

„Am văzut foarte mulţi primari, de la toate partidele politice, care urlă că va scădea foarte mult venitul la bugetul local. (...) Sunt convins că vor fi diminuări de contribuţii la bugetul local, dar nu aşa cum plâng dânşii. Eu le-aş sugera ceva primarilor care se plâng de această diminuare la bugetul de stat: să revină la salarii normale şi de bun-simţ. Din câte ştiu eu şi din câte am văzut, salariile au crescut enorm de mult, fiecare consiliu local a mers pe maxim”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Ioan Lazăr. 

Acesta a spus că 'banii, atâţia câţi sunt la bugetul local, trebuie drămuiţi cât se poate de bine şi să nu mai fie risipiţi pe chiolhane, pe focuri de artificii'. El a adăugat că „ban cu ban se adună”. 

Lazăr a mai opinat că edilii trebuie să găsească alte surse de finanţare şi să demonstreze că sunt buni gospodari. 

În altă ordine de idei, Lazăr a mai spus că noul Cod fiscal adoptat de Guvern este în mare parte o măsură ultraliberală şi s-a arătat convins că va fi ”o reuşită”. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: primari salarii cod fiscal
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close