Antena 3 CNN Politică Un lider PMP a rămas fără sprijin politic, după ce a votat moțiunea împotriva Guvernului Grindeanu

Un lider PMP a rămas fără sprijin politic, după ce a votat moțiunea împotriva Guvernului Grindeanu

Un lider PMP a rămas fără sprijin politic, după ce a votat moțiunea împotriva Guvernului Grindeanu
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Iul 2017   •   16:33

Liderul deputaţilor PMP, Eugen Tomac, a înştiinţat Biroul Permanent al Camerei cu privire la faptul că deputatul Liviu Ioan Balint nu mai face parte din grupul parlamentar al Partidului Mişcarea Populară, în condiţiile în care i s-a retras sprijinul politic, după ce acesta a votat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. 

„Prin prezenta, vă informez că domnul deputat Liviu Ioan Balint, ales în circumscripţia electorală nr. 33 Sălaj, nu mai face parte din grupul parlamentar PMP, începând cu data de 26.06.2017, ca urmare a retragerii sprijinului politic al acestuia”, se arată în scrisoarea semnată de Eugen Tomac.

Liderul deputaţilor PMP a mai solicitat Biroului Permanent să vacanteze locul lui Liviu Ioan Balint din Comisia de sănătate. Liviu Ioan Baltin este deputat aflat la primul mandat. Anterior, el a fost Manager General al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj.
 

×
Subiecte în articol: eugen tomac PMP
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close