Antena 3 CNN Politică Un lider PNL face previziuni sumbre: În toamnă veţi vedea cum va cădea găleata cu "surprize" direct în capul Guvernului

Un lider PNL face previziuni sumbre: În toamnă veţi vedea cum va cădea găleata cu "surprize" direct în capul Guvernului

Un lider PNL face previziuni sumbre: În toamnă veţi vedea cum va cădea găleata cu "surprize" direct în capul Guvernului
Sursa foto: Foto: gov.ro
05 Iul 2017   •   17:12

Senatorul PNL Alina Gorghiu critică, într-un mesaj postat pe Facebook, programul de guvernare al PSD, despre care susține că este ”un partid care merge pe sârmă și riscă să alunece în price moment”.

”Nu m-ar interesa prea mult ce se întâmplă în PSD dacă nu ar fi la guvernare”, a mai scris Alina Gorghiu.

”E un moment în care putem previziona. Mi-e din ce în ce mai limpede că până la finalul anului o schimbare majoră va avea loc în PSD. Vorbim de un partid care merge pe sârmă şi riscă să alunece în orice moment sau despre un partid care stă să explodeze. În orice variantă, e de rău pentru România. Nu m-ar interesa prea mult ce se întâmplă în PSD dacă nu ar fi la guvernare.

În toamnă veţi vedea cum va cădea găleata cu "surprize" direct în capul Guvernului. Impozitul pe cifra de afaceri, taxa de solidaritate, graţierea, pragul la abuzul în serviciu, legile justiţiei, legea prevenţiei, problema iminentă a deficitul bugetar ş.a.m.d. Toate vor trebui tranşate într-un fel sau altul, ca să nu mai vorbim de toate promisiunile din programul de guvernare.

Dileme pentru noul Premier care este prins între situația bugetară catastrofală care îl împinge în criză de timp, agenda populistă a propriului partid care este continuată cu sânge rece de mulți membri ai Guvernului și ambiţiile dlui Dragnea. Singura soluţie de moment va fi eficientizarea ANAF care nu se va traduce decât într-o disperare de a strânge cât mai mulţi bani, indiferent cum!!!

Dacă nu se schimbă iar Guvernul, se schimbă conducerea la PSD, dar un lucru e cert, PSD nu se schimbă!”, a scris Alina Gorghiu, pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu PSD ANAF guvernul tudose
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close