Antena 3 CNN Politică Un lider PSD reacționează după desemnarea Vioricăi Dăncilă ca premier: „Ce nu înțelege Dragnea este că funcția te transformă”

Un lider PSD reacționează după desemnarea Vioricăi Dăncilă ca premier: „Ce nu înțelege Dragnea este că funcția te transformă”

Un lider PSD reacționează după desemnarea Vioricăi Dăncilă ca premier: „Ce nu înțelege Dragnea este că funcția te transformă”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Viorica Dancila
de S.T.    |    18 Ian 2018   •   10:41

Primarul orașului Iași, Mihai Chirica, este de părere că desemnarea Vioricăi Dăncilă ca premier al României este rezultatul unui șir de eșecuri în PSD.

„Nu cred că poate fi pusă la îndoiala competența doamnei Dăncilă, nu este rezultatul unei greșeli personale. A ajuns acolo din cauza unor eșecuri din perioada acestui an de guvernare. Liviu Dragnea a avut cuvinte frumoase la început și despre Grindeanu și Tudose, nu cred că le-a scăzut nivelui de competență când au intrat în Palatul Victoria. Conflictualitatea a fost motivată de modalitatea de gestionare a problemelor cu Dragnea. Nici la Grindeanu și Tudose nu am văzut o manifestare războinică, au vrut doar să țină cont de fișa postului, nu orice refuz sau decizie personală trebuie văzută ca un act de război. Ceea ce nu înțelege Dragnea este că funcția te transformă pentru că ai responsabilitate pe umeri, fiindcă ai luat sacul în spate”, a mai spus Chirica la un post de televiziune.

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close