Antena 3 CNN Politică Un ministru din Guvernul Dăncilă nu vrea pază SPP: „Nu cred că am motive să-mi fie frică”

Un ministru din Guvernul Dăncilă nu vrea pază SPP: „Nu cred că am motive să-mi fie frică”

Un ministru din Guvernul Dăncilă nu vrea pază SPP: „Nu cred că am motive să-mi fie frică”
09 Ian 2019   •   18:54

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, spune că nu vrea să beneficieze de paza şi protecţia ofiţerilor SPP, precizând că nu are de ce să îi fie frică pentru că este un ministru al oamenilor şi al României.

„Pot să vă spun doar că niciodată în cadrul Guvernului nu s-a pus problema folosirii unui ofiţer SPP de către un ministru în grup. Adică, fiecare a avut o opţiune în ce priveşte folosirea unui ofiţer, marea majoritate a miniştrilor a optat să nu aibă pază, eu la fel”, a spus, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, la un post de televiziune. 

Ministrul Sănătăţii mai declară că premierul Viorica Dăncilă este îndreptăţită să beneficieze de protecţia SPP. „Doamna premier categoric este îndreptăţită în această perioadă să aibă un ofiţer pentru că este preşedinta Consiliului Uniunii Europene, dar este opţiunea fiecărui ministru. Nu a fost o decizie discutată în cadrul Guvernului, nu ni s-a impus să avem sau nu. Opţiunea mea este că nu, nu am considerat necesar pentru că sunt un ministru al oamenilor, al României. Nu cred că am motive să-mi fie frică”, a mai adăugat Pintea.

Premierul Viorica Dăncilă beneficiază de paza şi protecţia ofiţerilor SPP, după ce la începutul mandatului, ea a renunţat la aceste servicii, în contextul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat în mod repetat pe şeful serviciului că se implică în politică.

 

×
Subiecte în articol: ministru guvern SPP
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close