Antena 3 CNN Politică Un ministru din Guvernul Ponta 4 susţine că NU A MINŢIT niciodată

Un ministru din Guvernul Ponta 4 susţine că NU A MINŢIT niciodată

Un ministru din Guvernul Ponta 4 susţine că NU A MINŢIT niciodată
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Dec 2014   •   20:08

Graţiela Gavrilescu (PLR), propusă ministru al Mediului în cabinetul Ponta 4, a declarat duminică seara, la Antena 3, că a intrat în guvern, pentru că este un om politic care nu a minţit niciodată.

Întrebată de Radu Tudor, realizatorul emisiunii Punctul de Întâlnire, de ce a intrat în Guvern, Graţiela Gavrilescu a răspuns: "Cred că expertiza mea în administraţie şi ca om politic care nu a spus niciodată minciuni a reprezentat pe cei care l-au votat aşa cum trebuie, m-au determinat să accept această nominalizare".

În ceea ce priveşte componenţa noului guvern şi votul din noiembrie de la alegerile prezidenţiale, Gavrilescu susţine că sunt sunt două chestiuni separate.

"Cred că ar trebui să departajăm lucrurile. Votul din noiembrie este una şi votul pentru USL din 2012 este alta. Nu există decât riscul de a avea continuitate, stabilitate politică pentru Executiv şi cred că votul de mâine din Parlament va fi pentru susţinerea cabinetului. Se va continua strategia USL şi mi se pare normal ca ea să fie dusă spre finalizare.

Dacă facem un scurt sondaj în rândul românilor, ei asta doresc. Ei nu au uitat că au dat un vot masiv unui guvern USL. Şi cred că românii îşi doresc foarte mult stabilitate, prosperitate şi să nu mai trăim în scandaluri politice. Toţi parlamentarii responsabili trebuie să voteze în continuare pentru guvernul Ponta şi să sprijine strategia USL", a spus Graţiela Gravilescu, într-o intervenţie la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

Comiterul Executiv al PLR a aprobat, duminică,  propunerea ca Graţiela Gavrilescu să conducă Ministerul Mediului, iar Andrei Gerea să conducă Ministerul Energiei comasat cu Ministerul IMM, a anunţat preşedintele PLR Călin Popescu Tăriceanu.

Citiţi şi Ponta îşi relansează cabinetul. LISTA COMPLETĂ A GUVERNULUI PONTA 4

×
Parteneri
Sondaj: Cîrstoiu, la un pas să îl depăşească pe Nicuşor Dan
x close