Antena 3 CNN Politică Un nou scandal în PSD. Contre între Adrian Țuțuianu și Cătălin Rădulescu. Cine a pus microfoane în sediul partidului

Un nou scandal în PSD. Contre între Adrian Țuțuianu și Cătălin Rădulescu. Cine a pus microfoane în sediul partidului

Un nou scandal în PSD. Contre între Adrian Țuțuianu și Cătălin Rădulescu. Cine a pus microfoane în sediul partidului
22 Sep 2018   •   18:42

Schimb dur de replici între parlamentarii PSD Adrian Ţuţuianu şi Cătălin Rădulescu, în direct, la Antena 3, în cadrul emisiunii News Magazine de sâmbătă, după ce senatorul PSD Adrian Ţuţuianu a declarat că va propune, la următoarea şedinţă a BPN, excluderea lui Cătălin Rădulescu din partid, iar personal îl va da în judecată pe acesta, după ce acesta l-ar fi acuzat pe Ţuţuianu că ar fi acceptat un sistem de înregistrare SRI în sediul PSD.

"Eu mă aşteptam ca Ţuţuianu, după CEx de ieri în care s-a stabilit să nu mai fie atacuri împotriva unor membri de partid şi, în general, ieşiri publice văd că iese în continuare şi nu ţine cont de ce spune CEx. Lucrurile astea au fost spuse în cadrul unor discuţii care au fost ieri în partid. Dacă colegul Ţuţuianu continuă cu astfel de lucruri atunci îi voi cere şi eu excluderea pentru că nu respectă decizia CEx. Iar vizavi de declaraţiile mele, pe care le cunoaşte şi secretarul general Codrin Ştefănescu, şi au fost făcute în decursul timpului de foarte mulţi membri din PSD Dâmboviţa, de foarte mulţi primari şi eu pot să dovedesc chestia asta vizavi de colegul Ţuţuianu. [...] În sediul din Dâmboviţa au fost  făcute înregistrări pe vremea când domnul Ţuţuianu era preşedinte acolo din care reieşea că cineva a permis astfel de înregistrări în sediul din Dâmboviţa."

În replică, Adrian Ţuţuianu a declarat: "Nu vreau să continui discuţia cu domnul Rădulescu pe telefon. Ceea ce spune este o aberaţie, o minciună sfruntată, continuă să persevereze în această direcţie, dosarul de care vorbeşte este public şi îl puteţi consulta şi dumneavoastră, iar domnul Rădulescu va avea cu mine un proces în care îi voi cere daune cu multe zerouri şi va trebui să răspundă şi penal", a replicat Ţuţuianu. 

 

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close