Antena 3 CNN Politică Un număr de 11 deputaţi şi-au anunţat demisia din Parlament. Printre ei, Adomniţei şi Negoiţă

Un număr de 11 deputaţi şi-au anunţat demisia din Parlament. Printre ei, Adomniţei şi Negoiţă

Un număr de 11 deputaţi şi-au anunţat demisia din Parlament. Printre ei, Adomniţei şi Negoiţă
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    25 Iun 2012   •   18:03

Un număr de 11 deputaţi şi-au anunţat demisia luni, în plenul Camerei Deputaţilor, ca urmare a faptului că au fost aleşi în diferite funcţii din administraţia publică locală, la scrutinul din 10 iunie, potrivit Agerpres.

Deputatul PDL de Hunedoara, Viorel Arion, şi-a dat demisia din funcţia de deputat începând cu data de 20 iunie pentru că la alegerile locale din 10 iunie a fost ales în funcţia de primar al municipiului Hunedoara.

De la grupul PNL şi-au anunţat demisiile din funcţia de deputat, ca urmare a alegerilor locale din 10 iunie, Cristian Adomniţei, începând cu data de 4 iulie, Ciprian Dobre, începând cu data 3 iulie, Cornel Pieptea, începând cu data de 5 iulie, Horea Uioreanu, începând cu data de 3 iulie. 

De la grupul PSD şi-au anunţat demisia deputaţii Ion Cindrea - începând cu data de 28 iunie, Robert  Negoiţă - începând cu data de  29 iunie,   Horia Teodorescu - începând cu 30 iunie, Gheorghe Coroamă - începând cu data de 29 iunie, Emil Radu Moldovan - începând cu 29 iunie, Cătălin Nechifor - începând cu 30 iunie.




×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close