Antena 3 CNN Politică Un număr de 6-7 lideri PNL apar în dosarul ASF

Un număr de 6-7 lideri PNL apar în dosarul ASF

Un număr de 6-7 lideri PNL apar în dosarul ASF
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    11 Mar 2014   •   19:25

Numele a şapte lideri PNL apar în dosarul ASF, a spus social-democratul Daniel Florea, marţi, la Antena 3, după a precizat că a citit întregul dosar în cazul lui Daniel Chiţoiu.

 
"Sunt referiri la 6-7 liberali cu funcţii de conducere care apar în dosar (dosarul ASF - n.r.), sunt lideri PNL", a spus Daniel Florea, membru PSD, marţi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Social-democratul nu a dorit să precizeze şi alte informaţii despre aceşti lideri PNL.

Daniel Chiţoiu a scăpat de urmărirea penală, marţi, după ce Camera Deputaţilor a decis să respingă solicitarea procurorului general privind încuviinţarea începerii urmăririi penale a deputatului PNL Daniel Chiţoiu.

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut Procurorului general al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie să solicite Camerei Deputaţilor aviz pentru urmărirea penală a lui Daniel Chiţoiu, în dosarul "Carpatica", pentru abuz în serviciu şi constituirea unui grup infracţional organizat, în perioada în care a fost ministru al Finanţelor. 
 
Din probele administrate de procurori a rezultat că, în calitate de ministru al Finanţelor, Daniel Chiţoiu a iniţiat proiectul de ordonanţă de urgenţă care reducea numărul membrilor consiliului şi prevedea noi cerinţe legate de calificările profesionale minime, fiind introdusă condiţia experienţei profesionale de minimum nouă ani de la data absolvirii studiilor.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close