Antena 3 CNN Politică Un nume greu ar putea ajunge la vârful PSD. Strategia social-democraților de câștigare a alegerilor a fost devoalată

Un nume greu ar putea ajunge la vârful PSD. Strategia social-democraților de câștigare a alegerilor a fost devoalată

Un nume greu ar putea ajunge la vârful PSD.

Un nume greu ar putea ajunge la vârful PSD. Strategia social-democraților de câștigare a alegerilor a fost devoalată
Sursa foto: Sursă foto: Marcel Ciolacu Facebook
10 Feb 2020   •   21:21

Este vorba despre sociologul Vasile Dîncu. Informația a fost prezentată și comentată, luni, la Punctul de Întâlnire, de Radu Tudor și invitații săi.

"Dacă reușesc cei de la PNL să provoace anticipate, PSD-ul va spune că nu are nicio problemă, va merge la anticipate. Altă surpriză pregătită de PSD: astăzi, din gura președintelui PSD, Marcel Ciolacu, am aflat cine ar putea să fie unul dintre oamenii influenți de la vârful Partidului Social Democrat. (...)

Se zvonește că la congresul care va avea loc peste câteva zile noul președinte al Consiliului Național va fi Vasile Dîncu. Deci, dacă Vasile Dîncu va fi noul președinte al Consiliului Național al PSD s-ar putea ca lucrurile să se reseteze într-un asemenea fel încât și apele să se separe în PSD și oamenii aceștia care au mai fost în PSD și se întorc s-ar putea să redefinească complet politica PSD", a spus Radu Tudor.

×
Parteneri
Gata cu amenzile! Apelul celui mai cunoscut polițist român de pe TikTok
x close