Antena 3 CNN Politică Un revoluţionar către Iliescu: Băsescu e produsul dumneavoastră şi al lui Roman

Un revoluţionar către Iliescu: Băsescu e produsul dumneavoastră şi al lui Roman

Un revoluţionar către Iliescu: Băsescu e produsul dumneavoastră şi al lui Roman
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Oct 2010   •   08:36

Ion Iliescu a fost întrerupt, marţi, în cadrul dezbaterii organizată de Clubul de la Bucureşti, de un bărbat din sală care s-a prezentat cu numele de Zainea, spunând că este revoluţionar, informează Mediafax.

Bărbatul l-a apostrofat pe preşedintele de onoare al PSD, considerând că orice om care a participat la revoluţie are dreptul să ia cuvântul în cadrul unor asemenea întâlniri şi că, lui i-a fost atrasă atenţie de la început cu privire la faptul că nu poate interveni în nici un fel în timpul dezbaterii.

" Domnule preşedinte, vreau să vă întreb: numai dumneavoastră şi cu Petre Roman aţi făcut revoluţie? Dacă am fost invitat aici, de ce nu mi se dă dreptul să intervin, să vorbesc şi eu? Eu vă rog să îmi daţi cuvântul, să spun şi eu ce am de spus. Dacă eu vă invitam la mine acasă, nu vă interziceam să luaţi cuvântul. Văd aici aceleaşi personaje care sunt întotdeauna la astfel de întâlniri. Parcă ar fi nuntă, botez sau luare de hoţi", a spus el."

Social democratul a răspuns însă, că există o ordine a intervenţiilor şi declaraţiilor şi că atunci când îi va veni rândul, va avea dreptul să vorbească. "Cine a spus că nu ai dreptul să iei cuvântul?", a replicat Iliescu.

Deoarece din sala de întrunire se auzeau deja comentarii la adresa sa, revoluţionarul s-a aşezat la locul lui, însă înainte de asta, i-a mai spus lui Iliescu: "Băsescu este produsul dumneavoastră şi al lui Petre Roman. Dumneavoastră l-aţi pus ministru de Transporturi".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ion Iliescu
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close