Antena 3 CNN Politică Un social-democrat vine cu acuzații grave: "Liberalii ne-au amenințat că măresc numărul de infectări ca să votăm starea de alertă"

Un social-democrat vine cu acuzații grave: "Liberalii ne-au amenințat că măresc numărul de infectări ca să votăm starea de alertă"

Marius Budăi rupe tăcerea și vine cu acuzații foarte grave. Fostul ministru al Muncii susține că liberalii i-ar fi amenințat pe holurile Parlamentului pe social-democrați că vor mări numărul de infectări pentru a-i obliga să voteze prelungirea stării de alertă.

Un social-democrat vine cu acuzații grave: "Liberalii ne-au amenințat că măresc numărul de infectări ca să votăm starea de alertă"
14 Iun 2020   •   15:26

"O să vă spun ceea ce am auzit așa pe holurile Parlamentului: colegii liberali ne amenințau că dacă 'nu votați starea de alertă o să mărim numărul de cazuri și o să dăm vina pe voi.

Eu vă spun exact cum au spus ei. Știu că nici unul nu-și asumă să o spună oficial.

 Eu sper ca totuși datele reale să nu fie măsluite. Mă uit totuși la domnul președinte și văd cum a ajuns de la o simplă răceală la amenințări, jigniri și insulte. Cred că dialogul a lipsit foarte mult în această perioadă și dacă ar fi fost mult mai susținut de ambele părți, am fi gasit soluții mai bune," a spus fostul ministru al Muncii, Marius Budăi la Antena 3.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 320 de noi cazuri de îmbolnăvire.

×
Subiecte în articol: Marius Budăi
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close