Unde greșește Uniunea Social Liberală

de L.D.    |    31 Mar 2013   •   23:20
Unde greșește Uniunea Social Liberală Foto: uslonline.ro

Mihai Gâdea a vorbit în cadrul emisiunii Sinteza Zilei despre greșelile pe care le face Uniunea Social Liberală.

În primul rând acesta a vorbit despre un proiect de la Gura Humorului, care a costat nu mai puțin de 505.000 de lei. Și nu este vorba despre orice proiect, ci despre un... lift. Liftul a fost inaugurat cu slujbă, cu tăiere de panglică și cu șampanie. Primarul Marius Ursăciuc a tocmit preoții ca să sfințească magainvestiția de 505.000 de lei.
 


De asemenea, realizatorul a prezentat cazul unui senator PSD, care a reacționat agresiv la solicitarea unei jurnaliste care l-a întrebat despre activitatea sa parlamentară. Când a fost rugat să numească inițiativele legislative pe care le susține în Parlament, senatorul Ovidiu Bota i-a spus: ”Sunteți chiar nesimțită”.


Senatorul Ovidiu Bota a intrat în convorbire telefonică directă în emisiunea Sinteza Zilei pentru a-și prezenta punctul de vedere cu privire la înregistrarea prezentată.


Se pare că senatorul USL are aproximativ aceleași reacții ca prefectului PDL de Teleorman, Teodor Niţulescu, care a reacționat violent faţă de jurnaliştii care s-au dus la prefectură să îl întrebe despre un accident rutier. Prefectul i-a ameninţat pe ziarişti, le-a adresat injurii şi i-a bruscat pe aceştia, apoi l-a ameninţat pe jandarmul care păzea intrarea că îl dă afară dacă nu îi reţine şi nu le dă amendă.

Niţulescu a răcnit de-a dreptul la o jurnalistă, a jignit-o şi a ameninţat-o chiar pe holurile instituţiei pe care o conduce. Operatorul a fot inspirat şi în timp ce Niţulescu îi alunga şi îi ameninţa, a filmat totul.


Dar seria politicienilor care au ceva împotriva presei este lungă. Spre exemplu, Aristotel Căncescu, președintele Consiliului Județean Brașov, i-a amenințat pe ziariști că va reacționa violent dacă mai apar dezvăluiri despre afacerile lui. 6 milioane de lei de la bugetul local au fost scoși în 2008 pentru o fundație care are legătură cu trustul de presă controlat chiar de Căncescu.x close