x close

Unde și-a pierdut Traian Băsescu coloana vertebrală? Vezi diferența între președintele nostru și un europarlamentar britanic

de L.D.    |    21 Oct 2012   •   19:34
Unde și-a pierdut Traian Băsescu coloana vertebrală? Vezi diferența între președintele nostru și un europarlamentar britanic Foto: Antena3

În cadrul ediţie de astăzi a emisiunii "Secvenţial", Adrian Ursu vă propune să urmăriţi o intervenţie în plenul unei instituţii europene. Acolo unde ştim că îi avem adesea şi pe reprezentanţii României. De la care aşteptăm mai multă fermitate şi competenţă atunci când iau cuvântul.

Bineînțeles că românii așteaptă demult un politician care să aibă un astfel de tupeu încât să le spună lucrurilor pe nume. Însă măcar în momentele importante, în care se negociază acordurile care privesc viitorul României să avem mai multă responsabilitate în ceea ce ne angajăm.

Desigur nu toţi au aplombul şi virulenţa celui pe care îl veţi urmări în acest material! Dar dorim să urmăriți diferența între Traian Băsescu și europarlamentarul britanic, declarații care au în vizor același politician.Citeşte mai multe despre:

Traian Basescu Secvential Adrian Ursu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati