Antena 3 CNN Politică Ungureanu, ameninţat cu moartea. Vezi ce deputat l-a avertizat pe premier că va avea soarta lui Aldo Moro

Ungureanu, ameninţat cu moartea. Vezi ce deputat l-a avertizat pe premier că va avea soarta lui Aldo Moro

Ungureanu, ameninţat cu moartea. Vezi ce deputat l-a avertizat pe premier că va avea soarta lui Aldo Moro
Sursa foto: foto: Intact Images
23 Apr 2012   •   20:12

Deputatul PSD Adrian Solomon i-a transmis premierului, într-o conferinţă de presă, că, dacă va avea "nesimţirea" să treacă prin Bârlad fără a se opri pe la Primărie pentru a afla doleanţele bârlădenilor, va avea soarta fostului premier italian, Aldo Moro, răpit şi ucis de Brigăzile roşii în 1978, potrivit Jurnalul Naţional.

"Eu îi transmit public, că sigur are urechi care s-audă, că dacă are nesimţirea, că tupeu are cât cuprinde, să vină în Bârlad şi să nu anunţe autorităţile, să nu oprească la primărie să afle ce-i doare pe bârlădeni de la primarul municipiului Bârlad va avea nu soarta lui Tăriceanu ci soarta lui Aldo Moro. Şi asta nu-i o ameninţare e o asigurare, domnul prim-ministru. Să vii tu în Bârlad şi să nu te opreşti pe la primărie, să n-ai bunul simţ să suni la primărie înainte că vii", a declarat Solomon.

Ulterior, deputatul PSD a declarat că jurnaliştii l-au înţeles greşit. "Cum să creadă lumea că l-am ameninţat eu cu moartea pe premier? Eu sunt convins că nu va veni la Bârlad. Eu nu am comparat nicio persoană. Am folosit o expresie. Adică va avea viaţă grea, nu mă ocup eu de Brigăzile Roşii. Sunt cuvintele mele, sunt conştient de asta. Nu am nicio legătură cu ce înţelegeţi voi din ele", a declarat  Adrian Solomon.

Aldo Moro a fost un important om politic italian şi preşedinte al Partidului Democraţia Creştină. El a fost răpit în 16 martie 1978 şi ucis în 9 mai 1978 de către Brigăzile Roşii.

Adrian Solomon (35 de ani) se află la primul mandat în Parlament, conform cdep.ro. El a fost ales într-un colegiu din judeţul Vaslui.

×
Subiecte în articol: deputat PSD amenintare cu moartea Barlad
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close